Miért válasszon minket?

Cégünk az építőiparban eltöltött 15 éves szakmai tapasztalattal, nagyvállalati, multinacionális környezetben szerzett ügyfélorientált szemlélettel, új megközelítést kíván demonstrálni az építőiparban, legyen szó tervezésről, generálkivitelezésről, belsőépítészetről. 

Céljaink két területen összpontosulnak: ügyfélcentrikusság, és jövőbemutató és időtálló épületek kivitelezése.

Ügyfélcentrikusság számunkra egy olyan irányt képvisel, melyben szakít az aktuális kaotikus kivitelezés szolgáltatásokkal és megrendelőink az első mozzanatoktól az utolsó simításokig magasan képzett szakemberek kezében biztonságban tudhatják építkezésüket és ehhez kapcsolódó pénzügyeiket. Ahol nem csupán külső szemlélői egy tervezésnek, kivitelezésnek, miközben sötétben tapogatóznak a részletek, lehetőségek ismeretének hiányában. A folyamatos ügyfél kapcsolattartásnak köszönhetően megrendelőink mindig naprakészek leendő otthonuk státuszát illetően. Ezt hivatott maximálisan támogatni egyedülálló ügyfélkapus rendszerünk, ahova saját felhasználónévvel belépve megrendelőink akár az éjszak közepén is tájékozódhatnak, friss fotókat, személyre szabott információkat találhatnak.

Tapasztalat, hogy jellemzően hatalmas kommunikációs szakadék tátong megrendelő és kivitelő között, ami nem kevés feszültséget, bizonytalanságot generál a megbízókban – teljes joggal. Szándékunk, hogy a bennünket megbízók stabil, megbízható partnerre találjanak bennünk, és egy stresszmentes, kiszámítható és átlátható együttműködésbe vágjunk bele közösen! Az Ön projektjébe, melyben az Ön álmainak megvalósítása a cél!

Ahogy korábban említettük második pillérünk, hogy 21. századi otthonokat építsünk, ami nem csak azt jelenti, hogy néhány okos kütyü kerülhet beépítésre, hanem egy jól átgondolt letisztult koncepció kerül megtervezésre és kiépítésre figyelembe véve az ön ingatlanja adottságait és igényeivel párosítva prémium minőségű, korszerű energetikai megoldásokkal, modern okos otthon technológiákra készen kerül felépítésre az ön háza. 

Munkánk során kiemelten fontos számunkra a precizitás, minőség, igényesség.

Bízunk benne, szimpatikussá vált filozófiánk! Kérdéseivel és további információért bizalommal keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Építkezzünk okosan!
Smart e-Ház csapata