Akció új megrendelőinknek

Akció új megrendelőinknek generálkivitelezés, családiházépítés esetén!

A fürdőszoba sokak számára a nyugalom szentélye és azon pillanatok őrzője, ahol jut egy kis idő és figyelem saját magunkra, elmélyülhetünk gondolatainkban a külvilágot kizárva ezért nem is véletlen, hogy ennek a helynek a hangsúlya az elmúlt évtizedekben folyamatosan növekedett, dizájnerek és lakók egyre több figyelmet fordítanak ennek a helynek a megtervezésére, berendezésére.

Ráadásul a fürdőszoba berendezésénél a ház többi helyiségéhez képest sokkal átgondoltabban kell eljárnunk, hisz a kádat vagy a wc-t nem tudjuk, olyan egyszerűen átmozgatni mint egy asztalt vagy kanapét.

Minden új ház építését tervezgető leendő tulaj, álmodozott már arról, hogy az újonnan épült házában egy gyönyörű fürdőszobában, gyertya világítás közepette elfelejtkezik a nap bajairól és forgatagáról és helyette átadja magát a jól megérdemelt pihenésnek?
 

Úgy döntöttünk, mi szeretnék hozzájárulni, hogy ez az álom ön számára valósággá válhasson, INGYEN!

Weboldalunk megnyitása alkalmából, minden új megrendelőnk* 2024. augusztus 31.-ig egy dizájnerünk által, önnel együtt megálmodott fürdőszoba enteriőr tervét kapja új házához ajándékba, hogy ez a helyiség is úgy nézhessen ki, mint ahogy azt ön megálmodta.

*Legalább 120 nm2 vagy annál nagyobb ház építése esetén.