Kivitelezés

Az építőipar visszatérő, krónikus problémája, hogy a kivitelezők gyakran nem tudnak stabil, a generálkivitelezés során, minőséget és kényelmes megoldást kínálni, ami a kellő nyugalmat tudna biztosítani az építtetők számára.

Mi a könnyed építkezés lehetőségét kínáljuk fel.

Nincs „apró betűs” rész, előre nem tisztázott „ja, az nincs benne” élmény, ha minket választ.

Nem projektcégekkel dolgozunk, minden munkánkra garanciát vállalunk, szerződéssel és számlával, megbízható szakember-gárdával dolgozunk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat most, minden kötelezettség nélkül.

 

Mit kínálunk Önnek?

  • Megkeresése után maximum 3 napon belül felvesszük önnel a kapcsolatot.
  • Ha még nincs terve? Tervező csapatunkkal már a kezdetektől segítünk, hogy a kiváló minőség jó ár-érték aránnyal párosuljon,
  • Ha már meglévő tervekkel rendelkezik; a tervek alapján írásos ajánlatot, költségvetést készítünk!
  • Személyes az építkezés helyszínére való kilátogatás után végleges árajánlatot adunk, amihez tartjuk magunkat!
  • A megrendelés után a megbeszélt időpontban elkezdjük a munkákat.
  • Garanciát vállalunk a munkáink minőségére.
  • A szerződésben vállalt határidőig munkáinkat befejezzük. Esetleges csúszás esetén szerződésben kikötött kötbért vállalunk

 

Szolgáltatásaink:

Generálkivitelezés

Generál kivitelezés Szeretné a házépítéssel kapcsolatosan az idegeskedést a minimálisra csökkenteni. A generál kivitelezési megbízásaink esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk akár a tervezés első lépéseitől egészen a kulcsrakész állapotig, a megrendelőink igényeihez igazodva és álmait megvalósítva.

Tovább >>

 

Családiházak építése 

Családiház építés, kivitelezés Magyarországon a lakások nagy része magántulajdonban van, sőt, a legtöbb család (86%) saját tulajdonú ingatlanban él, ami a vagyon felhalmozásunk stabil alapja és célja ezért ez minden család életében nagyon komoly és végig gondolt döntés eredménye is egyben. Mi ezt a döntést támogatjuk a kezdetektől, hogy ne csalódások sorozata legyen.

Tovább >>

 

Ikerház, társasház -építése

Szeretne ingatlanba fektetni pénzét vagy esetleg több generációs épületet szeretne építeni, mi segítünk önnek mindezeket megvalósítani. Ha partnert szeretne találni befektetése sikeréhez vagy álmaihoz, keressen bennünket bizalommal mi segítünk Önnek.

Tovább >>

 

Energetikai felújítások, korszerűsítések

Szereti a meglévő házát? Nem költözne el egy új helyre? Vagy beleszeretett egy ízléses régebbi házba, de azért egy kis korszerűsítésre szorul? Ne keresgéljen tovább mi segítünk önnek, hogy álmai háza ne csak a mai igényeket elégítse ki, hanem a jövő lehetőségét is magában hordozza.

Tovább >>

 

Szerkezetkész kivitelezés

Szerkezetkész kivitelezés Nincs szüksége generálkivitelezőre? Meg vannak a megfelelő emberei a befejezési munkálatokhoz? Keressen bennünket és segítünk a szerkezetkész állapot eléréséhez.

 

 

 

 

Szeretné, ha minél kevesebb probléma merülne fel építkezése során? Akkor keressen bennünket bizalommal. Nálunk jó kezekben lesz. 

Szakembereink magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzik az építési és felújítási munkálatokat. Meglátja és megtapasztalhatja, ha minket választ akkor egyedi, ügyfélorientált kiszolgálásban lesz része a kezdetektől a birtokbavétel pillanatáig. Egyedülálló ügyfélkapus rendszerünkben bármikor, rugalmasan tájékozódhat az építkezés folyamatáról. A velünk való együttműködés átlátható, stresszmentes és megbízható. Hiszen nálunk az Ön igényei vannak a középpontban. Nézze meg aktuálisan futó építkezéseinket, hogy megbizonyosodjon igényes és minőségi munkánkról.

Kérdései vannak? Keressen bennünket bizalommal!