Kapcsolat

Elérhetőségek

E-mail: info[at]smartehaz[dot]hu
Telefon: +36 70 941 2201

Rólunk

Cégünk az építőiparban eltöltött 15 éves szakami tapasztalattal, nagyvállalati, multinacionális környezetben szerzett ügyfélorientált szemlélettel, új megközelítést kíván demonstrálni az építőiparban, legyen szó tervezésről, generálkivitelezésről, belsőépítészetről. 

Célunk egy olyan ügyfélközpontú vállalkozás, melyben megrendelőink az első mozzanatoktól az utolsó simításokig magasan képzett szakemberek kezében biztonságban tudhatják építkezésüket, ehhez kapcsolódó pénzügyeiket. Ahol nem csupán külső szemlélői egy tervezésnek, kivitelezésnek, miközben sötétben tapogatóznak a részletek, lehetőségek ismeretének hiányában. A folyamatos ügyfél kapcsolattartásnak köszönhetően megrendelőink mindig naprakészek leendő otthonuk státuszát illetően. Ezt hivatott maximálisan támogatni egyedülálló ügyfélkapus rendszerünk, ahova saját felhasználónévvel belépve megrendelőink akár az évszak közepén is tájékozódhatnak, friss fotókat, személyre szabott információkat találhatnak.
Tapasztalat, hogy jellemzően hatalmas kommunikációs szakadék tátong megrendelő és kivitelező között, ami nem kevés feszültséget, bizonytalanságot generál a megbízókban – teljes joggal. Szándékunk, hogy a bennünket megbízók stabil, megbízható partnerre találjanak bennünk, és egy stresszmentes, kiszámítható, átlátható együttműködésbe vágjunk bele közösen! Az Ön projektjébe, melyben az Ön álmainak megvalósítása a cél!

További alapvető célunk, hogy 21. századi otthonokat építsünk, prémium minőségű épületeket, korszerű energetikai megoldásokkal, modern okos otthon technológiákkal. 

Munkánk során kiemelten fontos számunkra a precizitás, minőség, igényesség.

Bízunk benne, szimpatikussá vált filozófiánk! Kérdéseivel és további információért bizalommal keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Építkezzünk okosan!

Smart e-Ház csapata