Miért válasszon minket?

Cégünk az építőiparban eltöltött 15 éves szakmai tapasztalattal és nagyvállalati, multinacionális környezetben szerzett ügyfélorientált szemlélettel új megközelítést kíván demonstrálni az építőiparban, legyen szó tervezésről, generálkivitelezésről, belsőépítészetről. 

Céljaink két területen összpontosulnak: ügyfélcentrikusság, valamint jövőbemutató és időtálló épületek kivitelezése.

Az ügyfélcentrikusság számunkra egy olyan irányt képvisel, mely szakít az aktuális kaotikus kivitelezési metódusokkal és megrendelőink az első mozzanatoktól az utolsó simításokig biztonságban tudhatják építkezésüket, valamint ehhez kapcsolódó pénzügyeiket magasan képzett szakembereinknek köszönhetően. Ügyfeleink nem csupán külső szemlélői egy tervezésnek vagy kivitelezésnek a részletek ismerete nélkül. A folyamatos ügyfél kapcsolattartásnak köszönhetően mindig naprakészek lehetnek leendő otthonuk státuszát illetően. Ezt hivatott maximálisan támogatni egyedülálló ügyfélkapus rendszerünk, ahova saját felhasználónévvel belépve megrendelőink akár az éjszaka közepén is tájékozódhatnak. Folyamatosan friss fotókat, személyre szabott információkat találhatnak.

Tapasztalat, hogy jellemzően hatalmas kommunikációs szakadék tátong megrendelő és kivitelező között, ami nem kevés feszültséget, bizonytalanságot generál a megbízókban – teljes joggal. Szándékunk, hogy a bennünket megbízók stabil, megbízható partnerre találjanak bennünk, és egy stresszmentes, kiszámítható és átlátható együttműködésbe vágjunk bele közösen! Az Ön projektjébe, melyben az Ön álmainak megvalósítása a cél!

Ahogy korábban említettük második pillérünk, hogy 21. századi otthonokat építsünk, ami nem csak azt jelenti, hogy néhány okos kütyü kerül beépítésre, hanem egy jól átgondolt letisztult koncepciót tervezünk és valósítunk meg, figyelembe véve ingatlanja adottságait. Igényei szerint prémium minőségű, korszerű energetikai megoldásokkal, modern okos otthon technológiákra készen kerül felépítésre az Ön háza. 

Munkánk során kiemelten fontos számunkra a precizitás a minőség és az igényesség.

Bízunk benne, hogy szimpatikusnak találja filozófiánkat! Kérdéseivel és további információért keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Építkezzünk okosan!
Smart e-Ház csapata